Dienstag, 19. September 2017

Important note on fraud

wg zimmer kreis 3/4/5/6 - -900CHF

hey zäme
ich sueche es wg zimmer inere zentrale wg wo ned nur e zweckwg isch, sondern au mal ame abig zeme kocht wird und chli wii trunke wird & :) trotzdem schetzich au mini rueh extrem vorallem nacheme astrengende tag und finds wichtig dasmer en rückzugsort hett..
Zu mir ich bi 19, wiblich, wohne im moment na dihei bi mine eltere in herrliberg und fange am 18. sept. 2017 psychologie ade uzh ah. susch i mim lebe bini voll de reise- und festivalfreak & bin am wuchenend immer igendwo underwegs :) wandere duni au sehr gern und chli sport mache wie power yoga oder ab und zue go jogge. allgemein verbringi gern ziiit ide natur will die mich beruhigt und erdet. elektronischi musig isch mini absoluti liebi nebedbi .
ich wür mich als unkomplizierte, offne & tolerante mensch bezeichne, dementsprechend bin au offe für jeglichi art vo lebenswiisene. pingelig was suberkeit abelangt bini nöd aber einigermasse ordentlich und pflichtbewusst uf jede fall.
ich freu mi über jedi afrag.

messi & villich bis bald
xenia