Mittwoch, 28. Juni 2017

WG Zimmer in Oerlikon - 664CHF

Hi!
I am leaving my room in Berninaplatz 2, close to every building of ETH or UZH, it's a really big room, already furnished with bed, two big chairs, a huge wardrobe, a desk, a really big shelf where you can place all your bags and everything you need, it is really really close to the shops and it takes 4 minutes of train to get to Zürich Central Station!
The Price is 664.- per month + charges, that's an amazing price for what we offer!! The WG is shared with two girls, one is an italian worker in the hotel industry and the other is a Swiss Italian student in publicistics :))
If you're interested it would be amazing if you could come and visit the house between the 19 and the 24 th of june! We would like to meet you in person, since it is important to meet face to face the person that is gonna live with my flatmates!!
Let me know if you would be interested!
Thanks a lot, Delia

Hallo!
Ab den 01.07.17 wird eine Zimmer in unser wohnung in Berninaplatz 2, Oerlikon frei sein!
Das Zimmer ist sehr gross, möbiliert und sehr nah zu alle Einkaufszentrums und alle die Gebäude von UZH und ETH! Das Mietvertrag beträgt 664.- pro Monat ohne Nebenkosten (Billag+Elektrizität). Sie werden mit eine Italienische Arbeterin und mit eine Publizistik- Studentin aus Tessin wohnen.
Bitte, wenn Sie interessieren sind, bitte schicken sie mich eine email an deliazollinger@outlook.it !
Danke Viel mal,
Delia