Montag, 25. September 2017

Important note on fraud

WG Zimmer in 3-Zimmerwohnung (2er-WG) - 760CHF

Hallo

Ich (m. 28) mache gerade ein PhD an der ETH, lebe in Adliswil und suche eine(n) Mitbewohner(in) für meine 3-Zimmer-Wohnung.

Die Miete wäre 760 CHF/Monat inkl. Wifi. Die Wohnung liegt in einem ruhigen Quartier ca. 5 Minuten vom Bahnhof entfernt (23 Minuten mit dem S4 nach Zürich und 11 Minuten mit dem Bus nach Wollishofen). Eine Velogarage ist verfügbar.

Wenn du interessiert bist, kannst du mich sehr gerne kontaktieren.

Romain

ENGLISH
---------------------------
Hi,

I (m. 28) am currently doing a PhD at ETH, live in Adliswil and I am looking for a flatmate to share my 3-room apartment starting on the 1st of October 2017.

Rent would be 760.- per month including internet.The apartment is located in a quiet area, 5 minutes from the S4 train station (23 minutes to Zurich HB and 11 to Wollishofen) and has access to a bike garage.

The room available for sublet is the green one (furniture has changed and color could be removed). The current furniture, a bed and a wardrobe, could be taken with the room.

If you are interested or if you have questions, please contact me.

Romain

Publizierungsdatum: 19.08.2017 22:16:10