Montag, 26. Juni 2017

Sunny room in a big flat - 950CHF

In our cozy duplex apartment of 180m2 we rent 2 furnished rooms. One is now available. The apartment is only 5 minutes from the train station in Urdorf. The large kitchen is ideal for cooking, a washing machine and a dryer are available free of charge in the apartment. Regular cleaning of common rooms included as well as fast internet. We are a well-traveled couple (45 and 49), both work full-time and we are looking forward to hearing from you. In unserer gemütlichen Maisonette-Wohnung von 180m2 vermieten wir 2 möblierte Zimmer. Ein Zimmer ist nun frei. Die Wohnung ist nur 5 Minuten vom Bahnhof Urdorf entfernt. Die grosse Wohnküche lädt zum Kochen ein, eine Waschmaschine und ein Tumbler sind in der Wohnung (gratis) vorhanden, Regelmässige Reinigung der gemeinsamen Bereiche inklusive, ebenso schnelles Internet. Wir sind ein reisefreudiges Parr (45 und 49), beide voll berufstätig und freuen uns auf euren Kontakt.

Publizierungsdatum: 25.04.2017 10:03:27
Name des Ansprechpartners: Christa