Montag, 24. Juli 2017

helles unmöbliertes WG Zimmer zu vermieten - 616CHF

Oisi gmüetlichi 3er Wg (3.5 Zimmerwohnung) suecht abem August oder nach Vereinbarig e neui/neue Mitbewohner/in. Dwg isch sehr nöch vom Irchel, Tramhaltestell Waldgarte. Dini zwei 26jöhrige Mitbewohnerinne sind Medizinstundentinne, wo im Summer abschlüsse werded. Sie freued sich uf e selbstständigi und zueverlässigi Person wo au gern mit de Mitbewohnerinne chocht und isst, öppe die eis go zieh gat oder en gmüetliche abig verbringe wott, aber au Rueh und Privatsphäre schätzt.
Falls du interessiert bisch und emal wetsch Wg-Luft ade Winterthurerstrass 312 schnuppere, den chum ois go bsueche. Besichtigung isch am Mäntig,17.7 vo 18.30-20.30 Uhr.Mir sind gspannt uf dich.

Grösse Zimmer ca. 11 m^2 mit Blick in Wald, sehr hell, keine Möbel (no furniture)Distanz mit Öv bis Irchel: Tram 9 in 5'bis Uni /eth Zentrum: Tram 9 in 15'Bis Hönggerberg: Tram 7/9 bis Milchbuck und umstiege uf de 69er in 15'Bis Oerlike Sterne Bus 75 in 6'
Mitem Velo no schneller.

Publizierungsdatum: 09.07.2017 17:22:44
Name des Ansprechpartners: Fleur Wohlgemuth