Dienstag, 27. Juni 2017

Big Room with own bath/toilet and shared kitchen - 700CHF

Grosses Zimmer 18m2 mit eigenem Bad/WC. Küche mit Tisch für zwei, Geschirrspüler, Ofen etc. Waschmaschine im Badzimmer. Balkon ebenfalls zur gemeinsamen Nutzung. Rest der Wohnung ist nicht als WG gedacht, deshalb der interessante Preis, in welchem alles inklusive ist (WLAN etc). Ich m40 arbeite im Gesundheitswesen, treibe viel Sport, trotzdem Genussmensch und habs zu Hause gerne sauber.
Nur für Wochenaufenthalter oder jemand der ein pied a terre in der Stadt sucht.
Ab 1.Oktober 2017

Big Room 18m2 with own bath/toilet. Kitchen with table for 2, dishwasher, oven etc. Washing machine in bathroom. Shared balcony. Rest of appartment is not being shared, that's why the interesting price is possible, in which everything's included (WLAN etc). I'm a 40 year old male working in health business, enjoying a lot of sports but still remaining a sensualist as good as i can, and I like it tidy at home.
Room is only rent to week resisents or people who are looking for a pied a terre in Zurich.
From October 1st 2017

Publizierungsdatum: 07.06.2017 21:38:30