Mittwoch, 28. Juni 2017

Befristetes Zimmer bis August in Oerlikon - 720CHF

Since I am moving to a new apartment, I am renting out my room furnished from now on for the next two months. The room is in a very nice modern apartment.

Big, furnished room for rent in modern and big apartment for four people. The room is 16 sum big and has a big window, and is equiped with a bed, a sofa and a wardrobe. The apartment is very modern, has two separate bathrooms, wooden floor and a very big balcony. It is in a calm family area, close to the woods for runners and the Hallenbad Oerlikon. It is very well connected through the Bahnhof Oerlikon to the city center, close to public transport and lots of shopping possibilities 5 Minutes away. The room is available starting now ONLY until September, with no possibility to rent it further, can be rented also month-wise. So if you are searching for a good intermediate solution, contact us!

Grosses, moebiliertes Zimmer zu vermieten in moderner und grosser 4ER WG. Das Zimmer ist 16 qm gross und hat ein grosses Fenster, ist gegen Osten gerichtet, was sehr angenehm ist bei den Temperaturen. Die Wohnung ist sehr gross, 150 qm, hat zwei Baeder und einen grossen Balkon. Sie befindet sich in einer ruhigen Gegend, in der Naehe vom Wald fuer die Laeufer unter euch und zum Hallenbad Oerlikon. Das Zimmer ist ab sofort NUR bis September, und nicht verlaengerbar da die Wohnung gekuendigt wird. Sie kann auch Monatsweise gemietet werden. Also falls du nach einer Uebergangsloesung suchst, freuen wir uns ueber deine Nachfrage.

Publizierungsdatum: 06.06.2017 08:20:31
Name des Ansprechpartners: Cristina